Logo Night of the Century
Celebrating food, love & experience
Verras medewerkers of relaties met een culinaire reis door de tijd 

Uniek ontmoeten

Ontmoet uw medewerkers en relaties tijdens Night of the Century: een culinaire reis door de tijd. Dé avond om te netwerken, vieren en vooruit te kijken. Schuif samen aan tafel en word onderdeel van een spannend liefdesspel tussen de Dom en de Fabriek. Michelinsterrenchef Rik Jansma en zijn brigade van restaurant Basiliek verzorgen een vijf-gangendiner met bijpassende wijnen in een omgeving die tot leven komt. Een drie uur durende live experience, exclusief te reserveren voor de zakelijke markt. Van 10 t/m 20 juni zijn er per dag twee tijdsloten beschikbaar voor 30 personen. Een unieke en coronaproof avond uit in DeFabrique evenementenlocatie. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

DAAROM NIGHT OF THE CENTURY

- Unieke live experience
- Iconisch diner op sterrenniveau met bijpassende wijnen
- Face tot face netwerken
- Coronaproof
- Feestelijke avond uit
- Kleinschalig
- Maatwerk mogelijk

Een ontluikende liefde

Dom: "Eindelijk wat reuring! Ik waak al zeshonderd jaar over deze stad. Best eenzaam aan de top. U springt wel in het oog met uw flinke ronde silo’s!"

De Fabriek: "Neem me niet kwalijk, Madame, dat ik u stoor. Ik ben een fabriek. Mijn geestelijke vader Tjeerd Jacob Twijnstra is mij hier aan het bouwen. In 1921 moet ik gaandraaien. Ik word een moderne fabriek voor de persing van lijnolie en de productievan lijnkoeken."

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het team van Night of the Century helpt je graag verder. Celebrating love, food & experience

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Een bijzondere locatie

Night of the Century vindt plaats in DeFabrique evenementenlocatie, een voormalige lijnolie- en mengvoederfabriek aan de rand van Utrecht. De plek waar sinds 1921 driehonderd mensen werk vonden, kreeg in 2001 een nieuwe functie als toonaangevende evenementenlocatie. Al 20 jaar worden event bezoekers verrast door de authentieke, rauwe ruimtes. 

Lidia Bernaert

Defabrique
Lidia is Commercieel Manager bij DeFabrique evenementenlocatie. Hier is het dubbel feest! De oude lijnolie- en mengvoederfabriek bestaat 100 jaar en de evenementenlocatie nu 20 jaar. Tijd om de krachten te bundelen met makers uit het vak en een ode te brengen aan een eeuw geschiedenis.

Patrick Roubroeks

xsaga
Patrick is Founding Director van XSAGA: het bureau voor live communicatie. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van live communicatie, online programma’s en hybride events. Het eventbureau viert haar 20-jarig jubileum. Een uitgelezen kans om te laten zien hoe beleving je voor altijd bijblijft.

Rik Jansma

restaurant Basiliek
Restaurant Basiliek is in 2006 opgericht door Rik en Tabitha Jansma en in 2007 onderscheiden met een Michelinster. Het restaurant kent een informele sfeer en er wordt ambachtelijk gekookt met liefde en respect voor de natuur.